top of page
Aura1.jpg

Aurareading

Elk levend wezen heeft een uitstraling (ook wel aura genoemd). Je straalt energie uit en je energieveld bevat een schat aan informatie. 

Die informatie kan heel nuttig zijn omdat ze antwoorden kan bieden op vragen waar je mee zit of terugkomende en chronische problemen waarmee je te kampen hebt. Je hebt wellicht al meegemaakt dat je je om een onverklaarbare reden tot iemand aangetrokken of afgestoten voelt. Je neemt iets waar maar weet niet wat of waarom je dit zo ervaart. Zo spelen er op subtiel niveau ongelooflijk veel scenario's af. Iemand die bedreven is in het "zien" en interpreteren van zulke informatie kan o.a. zulke dingen op een fijnstoffelijk niveau waarnemen en antwoorden bieden op dieperliggende vragen. 

Tijdens een aurareading krijg je meer inzicht in jouw energieveld en wat zich in de verschillende chakra's (energiecentra) afspeelt. 

Aura4.jpg

Wat kan je waarnemen in een aura?

Elke aurareader heeft zijn eigen kwaliteiten en diepgang van waarneming.

De uitstraling van iemand kan op verschillende niveaus waargenomen worden. Hoe fijngevoeliger iemand is in zijn/haar waarneming, hoe meer hij/zij ook zal kunnen zien wat zich bij iemand afspeelt. Een aura bevat namelijk een schat aan informatie.

De kwaliteiten van een aura zijn zeer divers en hebben allemaal hun specifieke betekenis. Kleuren, bewegingen, symbolen, verschillende lagen, … allemaal spreken ze hun eigen verhaal en kunnen ze bijzonder veel inzicht geven over bijvoorbeeld jouw situatie, omgeving en kwaliteiten.

De aura is een levend iets en kan ook gekwetst geraken. Deze wonden zijn eveneens zichtbaar en kunnen d.m.v. aurareading en -healing verzorgd worden.

Wat houdt een aurareading in?

Tijdens een aurareading maak ik een analyse van wie je in wezen bent en hoe je in het leven staat. Ik geef een beeld van jouw aura en wat zich daarin afspeelt. Dit kan alle kanten uitgaan. Er zijn zoveel aura’s als er mensen op de planeet rondlopen. Heel boeiend, mooie en inspirerend. Daarna maken we een reis doorheen de chakra’s en nemen we een kijkje in de vorige levensinformatie die jou verder helpen. Nadien krijg je nog de kans om extra vragen te stellen en uiteraard is er ruimte om jouw verhaal nadien te vertellen, maar dat bepaal jij helemaal zelf. Waar je je het beste bij voelt.

Wat kan een aurareading voor jou betekenen?

Een aurareading is leuk, interessant en helend. Het geeft ondersteuning bij het omgaan met relationele, emotionele en energetische problemen. De reading geeft inzicht in wie je bent, jouw talenten en bepaalde patronen die jou kunnen helpen om zaken in een nieuw daglicht te zien.

Als je inzicht zoekt in wie je bent, jouw talenten en wat jou kan helpen in jouw (huidige) situatie, dan is een aurareading misschien wel wat je zoekt.

Praktisch

Een aurareading duurt ongeveer 1,5 uur. 

Locatie: Stabroek

Prijs: 70 euro

bottom of page