top of page
abstract-3061404__340.jpg

Aurareading

Elk levend wezen heeft een uitstraling (ook wel aura genoemd). Jij dus ook .. Je straalt energie uit en je energieveld is voelbaar. Alleen voelt dat zo vertrouwd, dat je het misschien niet echt beseft dat je het kan voelen. Je kan het vergelijken met je hartslag of de werking van je organen. Die hebben ook allemaal een trilling en een beweging maar als alles goed gaat, word je ze meestal niet gewaar. De aura is overal en altijd rondom ons.

Net zoals de ene beter kan zien of horen, kan een ander misschien beter voelen en subtielere energieën gewaarworden.

 

Wat kan je waarnemen in een aura?

We hebben allemaal het potentieel om de gave van subtiele waarneming te ontwikkelen. Bij de ene gaat het al wat vlotter als bij de andere en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en diepgang van waarneming.

De uitstraling van iemand kan op verschillende niveaus waargenomen worden. Hoe fijngevoeliger iemand is in zijn/haar waarneming, hoe meer hij/zij ook zal kunnen zien wat zich bij iemand afspeelt. Een aura bevat namelijk een schat aan informatie.

De kwaliteiten van een aura zijn zeer divers en hebben allemaal hun specifieke betekenis. Kleuren, bewegingen, symbolen, verschillende lagen, … allemaal spreken ze hun eigen verhaal en kunnen ze bijzonder veel inzicht geven over bijvoorbeeld jouw situatie, omgeving en kwaliteiten.

De aura is een levend iets en kan ook gekwetst geraken. Deze wonden zijn eveneens zichtbaar en kunnen d.m.v. aurareading en -healing verzorgd worden.

Wat houdt een aurareading in?

Tijdens een aurareading geef ik een algemeen beeld en een beschrijving van jouw aura. Dit kan alle kanten uitgaan. Er zijn zoveel aura’s als er mensen op de planeet rondlopen. Daarna maken we een reis doorheen de chakra’s en gaan we over naar informatie over vorige levens die relevant zijn voor jouw huidige situatie. Nadien krijg je nog de kans om extra vragen te stellen.

Je hoeft dus helemaal niets te vertellen over jezelf. Just sit, relax and enjoy  Uiteraard is er ruimte om jouw verhaal nadien te vertellen, maar dat bepaal jij helemaal zelf. Waar je je het beste bij voelt.

Wat kan een aurareading voor jou betekenen?

Een aurareading is leuk, interessant en helend. Het geeft ondersteuning bij het omgaan met relationele, emotionele en energetische problemen. De reading geeft inzicht in wie je bent, jouw talenten en bepaalde patronen die jou kunnen helpen om zaken in een nieuw daglicht te zien.

Als je inzicht zoekt in wie je bent, jouw talenten en wat jou kan helpen in jouw (huidige) situatie, dan is een aurareading misschien wel wat je zoekt.

Voor wie en wanneer is een aurareading interessant?

Voor iedereen die meer inzicht wil in zichzelf. Hieronder enkele specifieke voorbeelden maar het kan een eindeloze lijst zijn. Het is vooral interessant bij processen van persoonlijke groei, transformatie of op momenten waar je even de weg kwijt bent. 

Bij problemen als hooggevoeligheid, burn-out, depressie en overspannenheid kunnen duidelijke symbolen en beelden over bepaalde patronen en gevoeligheden naar boven komen. Deze bevatten vaak de sleutel naar een oplossing hoe je hiermee kan omgaan om jouw leven meer kwaliteit te geven. Voornamelijk bij hooggevoeligheid. Deze wordt vaak als een zwakte gezien in de huidige maatschappij terwijl het meestal een kracht is waarmee je kan leren omgaan. Dat loopt meestal nooit van een leien dakje. Vermits ik zelf zowat mijn hele leven onbewust hiermee te kampen heb gehad, ben ik op dat vlak ervaringsdeskundige. Ik weet dat dit een hel kan zijn en hoop dan ook mensen te kunnen ondersteunen zodat ze niet dezelfde lange lijdensweg moeten afleggen als ik.

Mensen die interesse hebben in de exploratie van hun eigen energieveld en die van hun omgeving kunnen bij een aurareading meer inzicht krijgen.

Ook bij problematische relaties kan er soms een beeld naar boven komen tijdens de aura-reading die helend werkt en meer begrip kan brengen voor de verstandhouding tussen jou en degene waar je telkens opnieuw mee in conflict komt. Het resultaat van dit inzicht kan zijn dat je niet telkens opnieuw in eenzelfde negatieve spiraal terechtkomt. Soms zitten er verrassende kanten aan een verhaal en dat is zo ook vaak tussen twee mensen. Je zit soms zo verweven in een web van verdriet, kwaadheid en verwijten dat je het grotere plaatje niet meer kan of wil zien. Dit kan tijdens een aurareading helder gemaakt worden. Zou het niet leuk zijn als die brokken frustratie weg smelten en je zelf meer harmonie kan vinden? Uiteraard zal niet elke verstoorde relatie zal zomaar even opgelost zijn met een inzicht, maar laten we zeggen dat een aura-reading een balsem voor de ziel kan zijn op een moment dat je het nodig hebt.

bottom of page