top of page
20230613_191000.jpg

Hallo

Welkom op mijn website.  Ik bestudeer en beoefen taiji en qigong sinds 1998. Als gepassioneerd taiji/qigong docent deel ik graag de inzichten die ik gaandeweg heb opgedaan. Ik wil deze systemen toegankelijk maken en een plaats geven in het drukke leven van mensen. Wil je graag meer weten? Bekijk dan hieronder wat ik te bieden heb. 

2013 juni_edited.jpg

Empower Growth

Start Now

My story

In  1998 startte ik met tai chi. Twee jaar later kwam ik in contact met Dr. Shen Hongxun en zijn dochter Shen Jin. Bij hen heb ik verschillende systemen bestudeerd:  Taiji 37, Taijwuxigong, Wuxi-meditatie, verschillende daoyin-systemen, 12 E-mei, Buqi, Pushing Hands en Taiji Zwaard. Het is een studie waar ik wellicht nog een leven lang zoet mee zal zijn. 

Ik ben al heel mijn leven geïnteresseerd in de psyche en het lichaam van de mens en vooral in de connectie tussen beiden. Dat heeft me gedreven om naast mijn werk als bediende verschillende opleidingen te volgen: o.a. gezondheidstherapie, klassieke homeopathie, herborist, psycho-energetica en Ayurveda. Verdere studie is voor mij "a way of living", steeds dieper en dieper begrip krijgen van het leven. 

 

Het leven en de opleidingen van al die wijze mensen hebben mij al mooie inzichten gebracht en de tijd is rijp om deze te delen met al wie er oren naar heeft.  Hopelijk tot binnenkort

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

  • Facebook
  • LinkedIn

+32 (0)474 95 17 25

bottom of page